כלים לגיוס כסף
פרקטיקות במשא ומתן ותובנות מהשטח על גיוס הון. אירוע יזמות דרומי שמוכיח שליזמים יש כאן - בדרום - כל מה שצריך כדי לעבור לשלב הבא: קהילה חזקה, תעשייה פעילה ומשקיעים מחויבים. בשותפות InNegev, Startup for Startup, Gav Yam Negev, נפגש לפאנל עם יזמים דרומיים ומשקיעים, ונקבל מאסטרקלאס במשא ומתן ליזמים עם כלים פרקטיים לשולחן הדיונים.
- אירוע פיזי
- עברית
פרטי האירוע
- תאריך
- יום שני, 17 בנוב׳ 2025
- שעות
- 09:00-13:00
- מיקום
- בסמ״ח, פארק ההייטק גב-ים נגב 4
- רשומים
- אף אחד עדיין
- #שלב מוקדם
- #פרה-סיד / סיד
- #יזמים ויזמיות
האירוע הזה כבר התקיים.
דוברים באירוע

CEO and founder – CaPow

Co-founder & VP investments – InNegev

עדי נתן
Founder & CEO – MotionAnalytics

Senior Growth Marketing Manager – monday.com

Investment Associate – InNegev
אודות
פרקטיקות במשא ומתן ותובנות מהשטח על גיוס הון.
אירוע יזמות דרומי שמוכיח שליזמים יש כאן - בדרום - כל מה שצריך כדי לעבור לשלב הבא: קהילה חזקה, תעשייה פעילה ומשקיעים מחויבים. בשותפות InNegev, Startup for Startup, Gav Yam Negev, נפגש לפאנל עם יזמים דרומיים ומשקיעים, ונקבל מאסטרקלאס במשא ומתן ליזמים עם כלים פרקטיים לשולחן הדיונים.
סדר היום
- 09:00-10:00
התכנסות
- 10:00-10:20
דברי פתיחה
- 10:20-11:00
הרצאה: איך מנהלים משא ומתן
למה משא ומתן הוא מיומנות שכולנו צריכים - ואיך עושים את זה בלי להרגיש שזה קרב? משא ומתן קורה כל הזמן - עם לקוחות, שותפים, קולגות, בני זוג וילדים. בהרצאה הקרובה שלי אני אשתף בכלים פרקטיים ומתודולוגיה של 6 שלבים פשוטים שעוזרת לצלוח כל משא ומתן בצורה חכמה ורגישה, בין אם זו עסקה של מיליונים ובין אם זו החלטה משפחתית אחרי יום ארוך.
- 11:00-11:40
פאנל משקיעים ויזמים: הזדמנויות, יזמות והשקעות בדרום
שיחה פתוחה על מה שהופך את הדרום למוקד חדשנות וצמיחה: אילו כלים עומדים לרשות יזמים, איך משקיעים מזהים כאן פוטנציאל, ולמה הדרום מציע דרך חדשה לראות הזדמנויות עסקיות ומשאבים
- 11:40-13:00
מינגילינג וסיום אירוע
פרטי האירוע
- תאריך
- יום שני, 17 בנוב׳ 2025
- שעות
- 09:00-13:00
- מיקום
- בסמ״ח, פארק ההייטק גב-ים נגב 4
- רשומים
- אף אחד עדיין
- #שלב מוקדם
- #פרה-סיד / סיד
- #יזמים ויזמיות
האירוע הזה כבר התקיים.
ההרשמה סגורה
האירוע הזה כבר התקיים.