146: אלטרנטיב - חברה אחת, ארבעה פיבוטים: על איך משנים כיוון בסטארטאפ. אורח: בועז כץ

האזינו דרך האפליקציה האהובה עליכם ולחצו "Follow" או "Subscribe"
איך מחליטים לעשות פיבוט? איך מתקשרים למשקיעים את ההחלטה הזו? ומה עושים כשמבינים יום אחד שצפויה לחברה שלכם שנה עם אפס הכנסות?
אם אתם איתנו כבר זמן מה, אתם בטח יודעים שרוב הפרקים שלנו מתמקדים בדרך של מאנדיי – בהצלחות, באתגרים, בתובנות ובלמידות שלנו כחברה. אבל לאחרונה עצרנו, והבנו שלצד הגדילה וההתפתחות של מאנדיי בדרכה – יש עוד הרבה דרכים למסע הזה שנקרא סטארטאפ.
השבוע בסדרת אלטרנטיב, שבה אנחנו מארחים בכל פרק יזם או יזמת אחרים לשיחה על המסע שלהם, אנחנו מדברים על פיבוט – הרגע שבו יזם או יזמת מבינים שצריך לעשות שינוי מהותי במודל העסקי, בשוק שמכוונים אליו או במוצר.
בפרק ליאור קרנכל מדברת עם בועז כץ, מייסד-שותף וסמנכ״ל דאטה של ביזאבו, על המסע שעברו בעשר השנים מאז הקמתה של החברה, שכלל ארבעה פיבוטים. בועז שיתף בשיקולים שעמדו מאחורי כל פיבוט, בדרך בה התמודדו עם השינויים שכפתה עליהם הקורונה, ואיך מגייסים אנרגיה בכל פעם שיש צורך בשינוי כיוון.
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
עוד פרקים בנושא:
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.