190: הכל על שיחות ההערכה השנתיות
מה המטרה בשיחות פידבק שנתיות? איך אפשר להיערך אליהן נכון? ומה עושים כשהשיחה נהיית סביב נושאים קשים?
כשזה מגיע לפידבק, לכל חברה יש כלים משלה לעבודה איתו. אבל כלי אחד מרכזי שקיים כמעט בכל חברה, הוא שיחות ההערכה השנתיות. כשמשתמשים בהן נכון, השיחות האלו יכולות להיות כלי משמעותי להתפתחות האישית של עובדים וליחסים בין מנהלת לעובד, אבל הן לא תמיד שיחות שקל לנהל. לכבוד חודש ינואר שמתחיל ואיתו גם מגיע הזמן לקיים את השיחות האלו, רצינו לשתף באיך אנחנו מנהלים אותן פה במאנדיי.
אז השבוע דריה ורטהיים מדברת עם דניאל לריה, VP R&D and Product, שבין היתר גם מעביר סשן על שיחות הפידבק השנתיות בקורס הפנימי שיש במאנדיי למנהלים חדשים, על כל מה שצריך לדעת על שיחות ההערכה השנתיות. דניאל משתף בדרך להכין את הצוות שלנו לשיחות כאלו, בכלים פרקטיים לניהול השיחה עצמה, ובדברים שאפשר ללמוד מהן גם בתור מנהלים.
—
תוכן רלוונטי נוסף:
156 – איך אנחנו משתמשים בפידבק ככלי עבודה
דוגמאות לפידבק
אתר הPDP – תכנית ההתפתחות האישית לעובדים
שרון דנאי
סמנכ"לית משאבי אנוש - Phinergy Ltd.
נהנתי מאד לשמוע את השיחה בינכם. לא חשוב כמה זמן אני עוסקת בתחומים האלה, תמיד לומדים משהו חדש והיה מרענן ומעניין לשמוע את השיחה הזו ממנהלים שמקיימים את השיחה בפועל והיו גם בצד של מקבל המשוב וגם בצד של נותן המשוב. אז תודה רבה על האותנטיות והשיתוף. ציינתם בסוף סוג של טמפלטים שמצורפים לשיחה ואני לא רואה אותם. אם ניתן אשמח לקבל. sharon@phinergy.com
אדוה שיסגל
מפיקת הפודקאסט Startup for Startup
היי שרון! תודה על התגובה שלך :) הפרק עודכן ותוכלי למצוא דוגמאות לפידבק כמו גם משאבים נוספים בהמשך לפרק בעמוד הפרק באתר :)