צעדים ראשונים 03 - כל מה שצריך לדעת על MVP עם יובל סמט, RiseUp
האזינו דרך האפליקציה האהובה עליכם ולחצו "Follow" או "Subscribe"
קצת על הפרק:
מה זה MVP? איך בונים אחד שישרת אותנו? מה הטעויות הנפוצות שאפשר לעשות בבנייה שלו?
האזינו בספוטיפיי
האזינו באפל
האזינו בגוגל
MVP, או Miminum Viable Product, הוא שלב הכרחי בדרך לבניית מוצר מצליח – על ידי בניה של מוצר בעלות מינימילית ובזמן הכי קצר האפשרי, אפשר לאסוף פידבקים מהמשתמשים ולהוכיח היתכנות עסקית לחברה שלנו. מבלי לעבור בשלב הזה, אנחנו עלולים למצוא את עצמנו משקיעים הרבה זמן ומשאבים בפיתוח מוצר מתקדם שאמנם יכול להיות מאוד בשל – אבל ללא ביקוש בשוק.
השבוע, אדוה שיסגל מדברת עם יובל סמט, מייסד-שותף ומנכ״ל RiseUp על כל מה שכדאי לדעת על MVP כשיוצאים לדרך. יובל משתף בדרך שלהם ב-RiseUp ל-MVP ובטעויות שעשו, בחמשת השאלות שצריך לשאול את עצמנו כשמתחילים לבנות MVP, ואיך אפשר להשתמש בו בפגישות השקעה.
שתפו את הפודקאסט:
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
עוד תוכן בנושא:
וידאו
29 דק'
03/2023
מה למדתי מגיוס מ-CVC
יורן דודאי, יזם שגייס מ-CVC משתף על התהליך, על היתרונות והחסרונות, ואיך ניגשים למסע הגיוס מקרנות מהסוג הזה.
פודקאסט
37 דק'
03/2023
201: כל מה שצריך לדעת על השקעות B2C עם דני כהן, Viola Ventures
אנחנו מדברים עם דני כהן, שותף-מנהל בקרן ויולה, על כל מה שצריך לדעת כשמגייסים כסף לחברת B2C
וידאו
18 דק'
03/2023
מצגת המשקיעים הראשונה של גיל פקלמן
גיל פקלמן, מייסד-שותף של חברת Atera, משתף במצגת המשקיעים הראשונה של הסטארטאפ - ואת התובנות שלו מהדרך שעשו מבוטסטראפ לגיוס של מאה מיליון.
וידאו
20 דק'
03/2023
מצגת המשקיעים הראשונה של שאול אולמרט
שאול אולמרט, מייסד-שותף של חברת Piggy, משתף במצגת המשקיעים הראשונה של הסטארטאפ - ואת התובנות שלו ממנה.
וידאו
20 דק'
03/2023
מצגת המשקיעים הראשונה של אפרת שגיא-אופיר
אפרת שגיא אופיר, מייסדת-שותפה של חברת Air Doctor, משתפת במצגת המשקיעים הראשונה שגייסה איתה כסף לסטארטאפ - ואת התובנות שלה ממנה.
וידאו
03 דק'
03/2023
מאחורי המודל העסקי של קרנות
כדי להבין טוב יותר את המשקיעים הפוטנציאליים שלנו חשוב לדעת איך הם חושבים, ומה עומד מאחורי ההחלטות של קרנות הון סיכון.
פודקאסט
38 דק'
03/2023
199: צעדים ראשונים 07 - על גיוס עובדים ראשונים לסטארטאפ עם עמית רפפורט, Compete
אנחנו מדברים על גיוס העובדים הראשונים בסטארטאפ, החל מהפרופיל שנחפש ועד לתנאים שאפשר להציע
פודקאסט
54 דק'
02/2023
198: איך בונים מותג אייקוני עם אודי לדרגור, Gong.io
מה המשמעות של מותג אייקוני? איזו תשתית נדרשת לבנייה של ברנד? ואיזה אלמנטים מרכיבים מותג חזק? בניית מותג חזק עשויה להיות אחת מאבני היסוד הכי משמעותיות של כל סטארטאפ, ומה שישפיע על מערכת היחסים עם עובדים, לקוחות פוטנציאלים, ואפילו משקיעים. אבל כששומעים את המילה מותג, הרבה פעמים יש נטייה לחשוב שמדובר במושג שנמצא באחריותו הבלעדית …
צעדים ראשונים 03 – כל מה שצריך לדעת על MVP עם יובל סמט, RiseUp לקריאה »
וידאו
03 דק'
02/2023
אמיר שבט: איך העליתי את ה-CTR ב-87%
אמיר והצוות שלו בטוויץ׳ עבדו המון על פיצ׳ר שהמשתמשים בכלל לא הגיעו אליו. איך אמיר הצליח עם טוויק קטן להקפיץ את ה-CTR לפיצ׳ר מ-0.3% ל-87%?
וידאו
09 דק'
02/2023
ארבעת האתגרים האופרטיביים של סטארטאפ בצמיחה
צמיחה מביאה איתה גם קושי. עומרי תמיר מחברת צ׳ק סוקר בוידאו זה את ארבע הזרועות האופרטיביות בהן סטארטאפ יכול לחוות כאבי גדילה: מבנה, תהליכים, אוטומציות, ודאטה.
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
יובל סמט