monday.com,
Marketing Scenario Builder
איך לדעת שכל דולר שאנחנו משקיעים במרקטינג הולך למקום הנכון? מצורף כלי להצגת המספרים בצורה פשוטה, עם דוגמאות לאיך ההתנהגות הייתה בעבר בנקודות דומות ואז תחזית קדימה, אקסטרפולציה קדימה לפי סט של תרחישים.
להאזנה לפרק המלא
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
עוד תוכן בנושא:
בלוג
4 דק'
07/2025
איך בוחרים את הקו־פאונדר הנכון?
וידאו
44 דק'
07/2025
שיחה עם מאור שלמה על Base44 - איך בונים סטארטאפ מהר ולבד
היזם שהקים את החברה שלו לבד - והצליח להגיע למאות אלפי משתמשים, מדבר על תהליך הבנייה ומה למד ממנו.
פודקאסט
42 דק'
07/2025
311: לבנות סטארטאפ לבד ומהר - הסיפור של מאור שלמה ו-Base44
היזם שהקים את החברה שלו לבד - והצליח להגיע למאות אלפי משתמשים, מדבר על תהליך הבנייה ומה למד ממנו. האזינו לפרק באתר
פודקאסט
40 דק'
07/2025
310: איך משלבים AI במוצר קיים? (אמיר ברדוגו, אור פרידמן וגיא גרינהוט)
איך בונים אמון במוצרי AI, עוזרים למשתמשים לקבל ערך, ולא נשארים מאחור בקצב של הטכנולוגיה? בפרק אנחנו מדברים על איך לשלב AI במוצר קיים.
וידאו
56 דק'
07/2025
Building in public - איך עושים את זה נכון?
מה המשמעות של building in public, ואיך עושים את זה נכון? סדנא שמתמקדת באיך לספר נכון את הסיפור של הסטארטאפ שלי ברשתות.
בלוג
3 דק'
07/2025
מיליון דולר ARR? בעולם ה-AI זו רק ההתחלה
וידאו
57 דק'
07/2025
איך להשתמש באייג׳נטים כדי לרוץ מהר ולהישאר lean?
איך אפשר להשתמש ב-AI Agents כדי לצמוח מהר, לייצר לידים, להגיע להכנסות ולרווחיות - מבלי לגייס כסף או עובדים נוספים?
בלוג
6 דק'
07/2025
עולים על הגל: מהו וייב מרקטינג ומה הקשר לטופו?
וידאו
50 דק'
07/2025
על אייקון, גיוס כסף ועבודה מול אמריקאים
פודקאסט
50 דק'
07/2025
309: על אייקון, גיוס כסף ועבודה מול אמריקאים - שיחה עם יסמין לוקץ׳
יסמין לוקץ', מייסדת ICON ומשקיעה, מפרקת את האתגרים וההזדמנויות של יזמים ישראלים בסיליקון ואלי - פערי תרבות, גיוס כסף וטעויות שכדאי להימנע מהן.
פודקאסט
10 דק'
07/2025
בקצרה - זהות מותגית מדויקת ככלי ליצירת עניין ואמון בתהליכי גיוס
בפרק קצר שמבוסס על הבלוג שכתבה אסטרטגית המוצר תמר דן, נבין בעזרתה כמה חשוב לעצור ולהתמקד בהגדרת הזהות המותגית כבר בשלבים המוקדמים של החברה, איך בונים אסטרטגיה מותגית נכונה שתאפשר לחברה לבלוט ולרכוש את אמון המשקיעים, ומה השאלות שאסור להתעלם מהן כשניגשים למשימה.
בלוג
3 דק'
07/2025
שערי מטבע משתוללים? איך להגן על ה-runway של הסטארטאפ שלכם?
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
Startup for Startup