Startup for Startup

Unplugged: Sales

Unplugged: Sales

Building a hypergrowth
Sales organization

Aug 26,2020

Online | 6:30pm IL | 8:30am PST | 11:30am EST

Online 
6:30pm IL | 8:30am PST | 11:30am EST

Powered by Startup for Startup is a platform for sharing knowledge,
experience and insight from one startup to another.

Agenda

6:15pm IL
8:15am PST
11:15am EST
15min

Online gathering

6:30pm IL
8:30am PST
11:30am EST
45min

With Jamison Powell and Nir Goldstein.

7:15pm IL
9:15am PST
12:15pm EST
60min

With Emanuel Kanievsky, Yair Areli, Zvi Piritz and Nir Goldstein.

8:15pm IL
10:15am PST
1:15pm EST
15min

Short break

8:30pm IL
10:30am PST
1:30pm EST
45min


Session 1:
Training & onboarding
teams remotely
– Lessons learned along the way when building out our first West Coast team with Mitchell Blickman

Session 2: Land & expand – How to grow from one team into an organizational-wide partnership quickly with Aron Vuijsje and Mansi Suresh

Session 3: From new customer to happy customer
How successful 
collaboration between sales and customer success improves customer
relationships with Lauren Spera and Ruchita De

Session 4: The sales buddy program – How to get your new sales prospects/new customers all the support needed during extreme
employees growth with Paole Galeano and Michelle Lam

“The unconventional decision to have a no commission structure allowed us to make sure the focus is always on providing the best service for the customer throughout the sale process. This decision also allowed us to build a culture and framework that supports hiring the right talent. This was proven to be crucial for our scale and success.

About the event

After two successful live podcast events, “Startup for Startup Unplugged” is returning to highlight sales!
No matter its stage, every startup experiences challenges in managing its sales organization. So in this upcoming Unplugged event we will discuss everything you need to know about how to build a hypergrowth sales organization. Scroll down for more information on content, speakers, and the agenda.

Speakers and Host

Lior Krengel

Head of “Startup for Startup”
initiative at  

Yair Areli

VP Corporate Sales
at  

Mitchell Blickman

Sales Manager
at    

Ruchita De

Senior Customer Success Manager, Enterprise
at   

Paola Galeano

Enterprise Account Executive
at  

Nir Goldstein

Head of Sales EMEA & APAC
at   

Emanuel Kanievsky

VP Sales at  

Michelle Lam

Senior Enterprise Consultant
at  

Zvi Piritz

VP Global Sales
at  

Jamison Powell

VP Sales at  

Lauren Spera

Senior Enterprise Account
Manager at  

Mansi Suresh

Manager, Enterprise Account Management
at  

Aron Vuijsje

Director of Enterprise Sales
at  

Agenda

6:15pm IL
8:15am PST
11:15am EST
15min

Online gathering

6:30pm IL
8:30am PST
11:30am EST
45min

Keys for building a hypergrowth Sales organization
With Jamison Powell and Nir Goldstein.

7:15pm IL
9:15am PST
12:15pm EST
60min

Sales team challenges throughout the startup journey
With Emanuel Kanievsky, Yair Areli, Zvi Piritz and Nir Goldstein.

8:15pm IL
10:15am PST
1:15pm EST
15min

Short break

8:30pm IL
10:30am PST
1:30pm EST
45min

Breakout sessions - please choose one of the following:

Session 1: Hiring, Onboarding, and Running a Remote Sales Team – Lessons learned along the way when building out our first West Coast team with Mitchell Blickman

Session 2: Land & expand – How to grow from one team into an organizational-wide partnership quickly with Aron Vuijsje and Mansi Suresh

Session 3: From new customer to happy customer – How successful collaboration between sales and customer success improves customer relationships with Lauren Spera and Ruchita De

Session 4: The Sales buddy program – How prospects and clients benefit from a culture of internal collaboration with Paole Galeano and Michelle Lam

About the event

After two successful live podcast events, “Startup for Startup Unplugged” is returning to highlight sales!
No matter its stage, every startup experiences challenges in managing its sales organization. So in this upcoming Unplugged event we will discuss everything you need to know about how to build a hypergrowth sales organization. Scroll down for more information on content, speakers, and the agenda.

Startup for Startup

Unplugged: Sales

Unplugged: Sales

Building a hypergrowth
Sales organization

Aug 26,2020

Online 
6:30pm IL | 8:30am PST | 11:30am EST

Online | 6:30pm IL | 8:30am PST | 11:30am EST