הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
רוצים להתעדכן בכל וידאו חדש שיוצא? לחצו "Subscribe"
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
שתפו את הוידאו:
עוד תוכן בנושא:

בלוג
3 דק'
04/2025
פיבוט כמנוע צמיחה: איך לעשות שינוי נכון בסטארטאפ שלכם

בלוג
5 דק'
04/2025
AI evals: תפקידו החדש של מנהל המוצר?

פודקאסט
38 דק'
04/2025
299: עקרונות בבניית רואדמאפ ואסטרטגיה מוצרית (דניאל לריה וסיתוון אמיר)
אנחנו מדברים על איך יוצרים את הבסיס לעבודה על התוכנית המוצרית השנתית, איך מקשרים את החלקים השונים בחברה שפוגשים את הלקוחות בכל יום, איך שומרים על איזון בין מה שהלקוח מבקש למה שהוא ״צריך״ ויזיז את המטריקות העסקיות, ואיך מצליחים לעשות את ההחלטות הנכונות עבור החברה ועדיין מצליחים לשקף את המורכבות לכל המחלקות השונות.

פודקאסט
20 דק'
04/2025
מה מנהלי מוצר יכולים ללמוד מהמוצר הכי ויראלי בשוק? מחשבות על Base44
בפרק הזה אנחנו צוללים להצלחה של Base 44, מנתחים איך כלים מבוססי AI משנים את הדרך שבה בונים מוצרים, ואיזה תובנות מנהלי ומנהלות מוצר יכולים לקחת לעבודה היומיומית שלהם. נדבר על הדרך לקיצור הזמן עד לרגע קבלת הערך עבור המשתמשים, על תמחור חכם, ויראליות מובנית, וגם על האתגרים שבאים עם הצמיחה המהירה. האזינו לפרק באתר

פודקאסט
33 דק'
03/2025
פרודקטיבי: איך עוזרים למשתמשים שלנו להתחיל, או: מה עושים עם בעיית הדף הלבן? (רזיאל איינהורן, Pecan AI)
איך יודעים שהפתרון שלנו עובד? למה לפעמים חוויה קלה מדי דווקא עלולה לפגוע בהבנה של המשתמשים? מה אפשר ללמוד מחוויות Co-pilot ואיך ליישם אותן נכון?

בלוג
6 דק'
03/2025
התפקיד הקריטי של מנהלי מוצר בהצלחת מכירות לארגונים גדולים

פודקאסט
24 דק'
03/2025
פרודקטיבי: איך מאזנים בין טווח קצר לטווח ארוך בבניית רואודמאפ? (יהונתן כהן, Upwind)
אנחנו מדברים על איך לזהות הזדמנויות מתוך בקשות קטנות של לקוחות, איך להחליט אם להשקיע ב-POC זריז או בפיצ'ר עמוק יותר, ואיך מוודאים שהמוצר נשאר קוהרנטי ולא הופך ל"פרנקנשטיין"

בלוג
4 דק'
02/2025
עיצוב של מצגת משקיעים - no drama

פודקאסט
29 דק'
02/2025
פרודקטיבי: איך עושים Discovery נכון בעולמות ה-Gen AI? (אבירם מרום, Riverside)
אנחנו מדבירם על איך בונים פיצ׳רים שימושיים ולא רק גימיקים, מתי כדאי לשחרר מוצר לא מושלם כדי ללמוד מהיוזרים, ואיך מוצאים את הבעיות הכואבות באמת בתוך שפע האפשרויות החדשות.

פודקאסט
16 דק'
01/2025
פרודקטיבי: כלי AI שהפכו אותי למנהלת מוצר טובה יותר (נטלי רודניצקי דלל, Palo Alto Networks)
אנחנו מדברים על שילוב בינה מלאכותית בכל צעד בניהול מוצר: מיצירת אסטרטגיה, ועד למחקר מתחרים ודיזיין.

פודקאסט
20 דק'
01/2025
פרודקטיבי: איך להתאים בין הבעיה שאנחנו מנסים לפתור לבין מודל AI? (קרן כץ, Apex)
דרך סיפורה האישי על פרויקט שאפתני שנכשל לאחר חמש שנים של עבודה, קרן משתפת תובנות חשובות על הפערים שיכולים להיווצר בין מנהלי מוצר לבין חוקרים – ואיך לסגור אותם ביעילות.

בלוג
4 דק'
01/2025
הטאו של ה-UX: פילוסופיה סינית עתיקה ועיצוב UX מודרני
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
איילת פז-אקלר
כשנכנסתי כמעצבת הראשונה לסטארטאפ מצאתי את עצמן, מן הסתם, עולה על רכבת נוסעת. לצוותים כבר יש את תהליכי העבודה שלהם, ואני צריכה מצד אחד להשתלב בקיים בצורה חלקה ומצד שני לייצר תהליכים ודרכי עבודה חדשים שיתמכו בדבר שלשמו הגעתי: להקים את תחום הפרודקט דיזיין בחברה.
אני איילת פז אקלר, כיום Lead Product Design בחברת Applitools. בעבר עבדתי בחברות גדולות ומוכרות כמו צ׳קפוינט ונייס, ולפני שלוש שנים החלטתי לעשות שינוי ולעבור לעבוד בסטארטאפ. מאז הספקתי להקים פרודקט דיזיין בשני סטארטאפים, ואני שמחה לשתף מהתובנות שלי בקהילה הנהדרת פה 🙂
את האתגרים בלהגיע כמעצבת ראשונה לסטארטאפ אפשר לחלק לכמה מישורים: ראשית, הלבד. לשמחתי באתי אחרי כמה שנים טובות בתעשייה, ונעזרתי במעצבים ומעצבות שהכרתי לאורך הדרך בהתלבטויות שהיו לי. מעבר לזה, האתגר אולי הכי משמעותי זה להקים יסודות: גם יסודות תהליכיים, וגם יסודות עיצוביים.
ביסודות תהליכיים אני מתכוונת להשתתה של שילוב הדיזיין בתהליך המוצרי. כל עוד אין מעצבת אין-האוס, סטארטאפים רבים נוטים להתייחס לעיצוב כביצועיסט ותו לא. כשאני הגעתי כמעצבת ראשונה, היה לי חשוב להכניס לשגרת העבודה את השילוב שלי בתהליך, ולבסס את זה שהעיצוב הוא חלק אינטגרלי כבר משלב מוקדם של החשיבה המוצרית. הדבר הזה כולל בתוכו גם שילוב של טקסים שלא הכירו בחברה ודגש על דברים שלא בוצעו, או בוצעו מעט לפני הגעתי: design thinking, design review, מחקר משתמשים עם אוריינטציה עיצובית, דיזיין ספרינט, ועוד.
מבחינת היסודות העיצוביים אז זה אתגר לא פחות גדול. אמנם לא הגעתי לואקום מוחלט – הסטארטאפים שנכנסתי אליהם עבדו קודם לכן עם מעצבים פרילנאסרים, כך שכן היה עם מי לעבוד – אבל כן היה חשוב לחזור להתחלה ולשבת על האסטים העיצוביים, דיזיין סיסטם, ולהבין איך אני משלבת עבודה על הדברים החיוניים האלה במקביל לעבודה השוטפת על פיצ׳רים או מוצרים חדשים שרוצים להוציא. בהקשר הזה מאוד עזר לי לעבוד עם פרילנסרית שהתייחסתי אליה כעובדת אין-האוס לכל דבר ועניין, כך שהיא עשתה אונבורדינג לחברה כאילו היא עובדת מן המניין, הכירה את המוצר לעומק, וככה הייתי יכולה לנהל את העבודה בראש שקט שאני יודעת שאם אני עובדת בספרינט הקרוב על פיצ׳ר מסוים, יש לי פרילנסרית שמכירה את המוצר לעומק שבמקביל אליי עובדת על הדיזיין סיסטם או כל דבר אחר שראיתי לנכון.
על כל זה ועוד מאוד שמחתי לדבר בוידאו החדש של Startup for Startup, ואני מאוד מקווה שתמצאו את זה מועיל ועוזר.
מוזמנים לשאול follow-up פה בתגובות, אני זמינה לכל תהייה ועצה 🙂