איך העליתי את ה-CTR ב-87%
אמיר שבט משתף בקייס-סטאדי מתקופתו בטוויץ׳
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
רוצים להתעדכן בכל וידאו חדש שיוצא? לחצו "Subscribe"
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
שתפו את הוידאו:
עוד תוכן בנושא:
פודקאסט
46 דק'
09/2023
225: על עבודה משותפת בין ההנהלה לבורד (רועי מן ואבי אייל)
אנחנו מדברים על עבודה משותפת של ההנהלה עם הבורד, מה המשמעות של בורד עבורנו ואיך התקשורת מולם נראית בפועל.
פודקאסט
29 דק'
09/2023
פרודקטיבי: איך לבנות מוצר כשאין לנו מספיק דאטה להגדרת בייסליין (דויד בלסם, PointFive)
אנחנו מדברים עם דויד בלסם, VP Product ב-PointFive, על איך ניתן להגדיר בייסליין למוצר חדש גם בהעדר דאטה זמינה
פודקאסט
44 דק'
09/2023
224: צעדים ראשונים 09 - פרקטיקות וטעויות נפוצות בדרך לפרודקט מרקט פיט (נועה גנות, Infinify)
אנחנו מדברים על מה זה פרודקט מרקט פיט, פרקטיקות שאפשר ליישם בהגעה אליו, ומאיזה טעויות כדאי להימנע בדרך.
פודקאסט
45 דק'
09/2023
223: איך בונים חברה שנשארת מצליחה לאורך 30 שנה (גיל שויד, צ׳ק פוינט)
אנחנו מדברים עם גיל שויד, מייסד-שותף ומנכ״ל צ׳ק פוינט, על ההחלטות והמודלים שהם יישמו לאורך הדרך שאפשרו להם להיות יציבים לאורך 30 שנה, ולצלוח לא מעט משברים לאורך הדרך.
פודקאסט
22 דק'
08/2023
222: איך לשלב Generative AI במוצר שלכם (מירב פרלמוטר, Tastewise)
אנחנו מדברים על איך לשלב Gen AI במוצר בצורה נכונה, לאיזה מוצרים כדאי לשלב AI במוצר שלהם, ולמי זה לא מתאים.
פודקאסט
22 דק'
08/2023
פרודקטיבי: איך לגרום למשתמשים להשתמש בפיצ'ר ששחררנו (עמיחי אבן חן, monday.com)
השבוע בפרודקטיבי אנחנו מדברים עם עמיחי אבן חן, Product Manager ב-monday.com, על מה עושים כששחררנו פיצ'ר חדש, אבל המשתמשים לא עושים בו שימוש.
פודקאסט
34 דק'
08/2023
221: איך AI יכול לייצר יתרון תחרותי לסטארטאפים בתחילת הדרך
אנחנו מדברים על איך סטארטאפים בתחילת הדרך יכולים להשתמש ב-AI כדי לרוץ מהר יותר ולייצר לעצמם יתרון תחרותי, גם מול חברות גדולות בהרבה
פודקאסט
30 דק'
08/2023
פרודקטיבי: איך לא מעמיסים על המשתמשים שלנו (קייט ניר, Tastewise)
אנחנו מדברים עם קייט ניר, VP Product בחברת Tastewise, על איך מנגישים דאטה ומפשטים אותו לרמה הבסיסית ביותר של מה שהמשתמש צריך.
פודקאסט
44 דק'
08/2023
צעדים ראשונים 09 - פרקטיקות וטעויות נפוצות בדרך לפרודקט מרקט פיט עם נועה גנות, Infinify
אנחנו מדברים על מה זה פרודקט מרקט פיט, פרקטיקות שאפשר ליישם בהגעה אליו, ומאיזה טעויות כדאי להימנע בדרך.
פודקאסט
23 דק'
08/2023
פרודקטיבי: איך עושים ולידציה להזדמנות חדשה במוצר קיים? (רון קמחי, monday.com)
אנחנו מדברים עם רון קמחי, Senior Product Manager בחברת monday.com, על כיצד לעשות ולידציה כשאנחנו מזהים הזדמנות חדשה במוצר קיים.
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
Startup for Startup
בהרצאה שאמיר שבט קיים באירוע פתיחת 2023 שלנו, הוא שיתף בין היתר בפיצ׳ר שהשקיע בו הרבה משאבים בתקופתו בטוויץ׳. הצלחה מסחררת? הפוך: המשתמשים בכלל לא הגיעו אליו. בקטע הקצר הזה מתוך ההרצאה אמיר מספר איך בעזרת ראיונות משתמשים אמיר הצליח לעשות טוויק קטן שעשה אימפקט ענק והקפיץ את השימוש בפיצ׳ר.